ПРО ГОЛОВНЕ
recent

ПРОВОКАЦІЯ НА "ЄВРОБАЧЕННІ 2016": РУСЛАНА ОПРИЛЮДНИЛА РОЗМОВУ СВОГО ЧОЛОВІКА З ПРАНКЕРАМИ

Олександру Ксенофонтову зателефонував невідомий, представившись Мустафою Джемілєвим. Один з членів національного журі конкурсу "Євробачення 2016", продюсер та чоловік співачки Руслани Олександр Ксенофонтов став жертвою пранкерів. Так, невідомий зателефонував Ксенофонтову і представився лідером кримськотатарського народу Мустафою Джемілєвим. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла Руслана.



За словами співачки, пранкер, прикриваючись іменем Мустафи, намагався "поклеїти договорняк" про солідарне голосування з журі трьох країн. "Сьогодні мені подзвонив "не своїм голосом" видатний український політик, якого я реально поважаю (а таких зовсім небагато на нашому політичному небосхилі), і почав домовлятися за "солідарне голосування" з журі трьох країн, які нібито дадуть нам (Україні) високі бали", - розповів сам Ксенофонтов.





Attention! Provocation!
Зміна правил Євробачення дуже активувала пранкерів, спамерів, тролів, ботів і їм подібну мерзоту на великі подвиги.
Проти України знову розгортаються інформаційні провокації та напади.
Тепер взнати імена і контакти голів та членів журі від країн-учасників можна з офіційної інформації на сайті Європейської мовної спілки.
І те, що колись було секретом за п’ятьма замками, тепер відомо будь-кому, хто цікавиться конкурсом. З одного боку - прозо...рість, з іншого - можливість тиску, прямих контактів та спроб домовленостей з журі голосуючих країн.
Яке “роздольє” для наших північних сусідів і їх інформаційних “работяг”.
Пранкери, вперед! ...

https://www.facebook.com/oleksandr.ksenofontov/posts/10201743291182192




Руслана оприлюднила розмову свого чоловіка з псевдо-Джемілєвим. "Ми викладаємо ці матеріали і інформацію, щоб попередити провокації, які можливо відбувались і з іншими членами журі з інших країн. Можливо пранкери-провокатори представлялися не тільки іменем Мустафи-ага, але й інших знакових персон, яких важко уявити в ролі "рєшал", - пояснила артистка.


На платформі Blogger.