ПРО ГОЛОВНЕ
recent

НАТО воюватиме з Росією не більш як 20 днів - аналітик Пентагону


Прямий військовий конфлікт між Росією і НАТО триватиме не більш як 10-20 днів. Після цього Російська Федерація змушена буде капітулювати через неможливість подальшого спротиву силам Альянсу.
Про це в інтерв'ю журналу "Країна" розповів старший аналітик з питань Росії Міноборони США, підполковник Девід Джуберг.
"Пентагон і командування Альянсу мають плани воєнних дій проти всіх країн світу. Передусім – проти агресивних і нестабільних. Протистояння між НАТО і Росією триватиме не довше ніж 10–20 днів. Військовий бюджет Альянсу вдесятеро перевищує оборонні витрати Росії. Це буде війна гвинтівки проти лазера".
Мережа ПРО, яка захищає територію США, здатна впоратися з будь-якою кількістю російських міжконтинентальних ракет, розповів американський військовослужбовець.
"Якщо Москва застосує ядерні ракети, то з них злетить максимум половина, а решту перехопить глобальна система протиракетної оборони. Єдина небезпека – це ядерні ракети із субмарин біля берегів Європи та США. Але і в цьому разі вважаємо, що зможемо перехопити всі удари".
Плани командування Альянсу не передбачають контратаки із застосуванням зброї масового знищення, зазначив Джуберг.
"Відповідь НАТО буде приблизно такою. Спочатку невидимі для радарів бомбардувальники Stealth знищать усі військові об'єкти і заводи. Потім електромагнітні безпілотники за допомогою імпульсу вимкнуть усю електроніку в найбільших містах Росії. На той момент усе військово-політичне керівництво РФ буде за межами країни. Після цього будь-які бойові дії для Росії стають неможливими. До повної капітуляції РФ на 10–20-й день конфлікту ніхто не побачить жодного солдата НАТО. Після цього ми візьмемо на себе керівництво країною – до обрання демократичного уряду Росії.

На платформі Blogger.